Alles naar
jouw wens

Leef op jouw manier. Besef hoe het leven groter geleefd kan worden in een kleine woning, en dat allemaal naar jouw wens.

BEKIJK MEER

Living off the grid

Wij realiseren unieke Tiny Houses én laten jouw Tiny droom uitkomen. Geen vaste modellen maar álles precies naar jouw wens. Kleine, maar super complete woningen. Slim ingedeeld en duurzaam gebouwd.

Jouw Tiny House hoe jij het wilt

Wij realiseren Tiny Houses variërend in grootte, indeling en uitstraling. Instapklaar of volledig afgewerkt. 10, 11. of toch 12 meter lang? Met een thuiswerkplek of een verdieping? Allemaal geen enkel probleem. Als jij het kunt verzinnen, kunnen wij het maken.

Ontdek het concept

Oneindige mogelijkheden

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Hier staan een aantal voorbeelden van indelingen die we gerealiseerd hebben ter inspiratie. Zelf een idee hoe jouw Tiny House eruit moet zien of samen met ons naar de meest ideale oplossing zoeken? Neem dan contact met ons op.

Dutch Tiny Houses Neem contact met ons op

Lange levensduur

Onze Tiny Houses hebben een lange levensduur door de hoogwaardige materialen die wij gebruiken én het vakmanschap waarmee ze gebouwd worden. Dit zorgt ervoor dat je maar minimale onderhoudskosten hebt aan je woning. Ideaal!

Alles op maat, van binnen en buiten

Niet alleen van binnen is alles naar jouw wens, ook van buiten is álles mogelijk. Zo kun je zelf bepalen wat voor materialen je wilt gebruiken, waar de ramen komen maar bijvoorbeeld ook hoe de buitenkant eruitziet, een uniek idee voor een dak? Wij maken het voor je.

Het proces

Bij de realisatie van een maatwerk Tiny House doorlopen we samen met jou een aantal stappen.
01Intake

We zijn benieuwd naar jouw verhaal en wensen voor jouw Tiny House. In het intakegesprek maken we kennis met elkaar en vertellen we je meer over het maken van Tiny Houses, het gebruik van materialen en de keuze voor installaties.

02Ontwerp

Op basis van jouw wensen, gaan onze ontwerpers aan de slag met het ontwerpen van jouw Tiny House. Je ontvangt diverse ontwerpen van zowel de buiten- als binnenzijde van jouw Tiny House.

03Realisatie

De bouw van jouw Tiny House gaat nu echt beginnen. In onze werkplaats wordt jouw woning gerealiseerd. We sturen je regelmatig foto’s van de bouw en je kan een aantal keer tussendoor komen kijken. Het bouwen van een Tiny House duurt gemiddeld twee maanden.

04Testen

Als het Tiny House af is, dan gaan we de woning uitgebreid testen. We lopen alle systemen na en testen of deze 100% functioneren. Zo zorgen we ervoor dat we het Tiny House goed kunnen opleveren aan jou.

05Transport

Een spannend moment… jouw Tiny House gaat op transport naar de eindbestemming. Onze transporteur zorgt voor een goed en veilig transport. Wij begeleiden jou in dit hele proces en verzorgen uiteraard ook het plaatsen van de woning en de installatie.

06Oplevering

Een feestelijk moment! We overhandigen jou de sleutels van jouw Tiny House. Uiteraard leggen we je uitgebreid uit hoe alles werkt én hoe je jouw Tiny House het beste kan onderhouden

Minimale footprint

Een Tiny House heeft een minimale footprint. Zo blijft er meer ruimte over voor de (natuurlijke) omgeving. Een kleine woning betekent automatisch ook minder spullen. Minder spullen, meer vrijheid.

Naast bouwers ook liefhebbers

Wij zijn niet alleen bouwers van tiny houses, maar we zijn ook échte liefhebbers. We willen graag jouw verhaal horen en vinden het fantastisch om samen met jou te fantaseren over je ideale woonomgeving, om die vervolgens écht te realiseren.

Dutch Tiny Houses

Wij staan voor je klaar.

Wat ons kenmerkt is dat we gedreven zijn om jouw Tiny droom te vervullen. We zijn geïnteresseerd naar jouw verhaal en de beweegredenen om voor een Tiny House te kiezen. Benieuwd? Graag verrassen we je met ons enthousiasme, flexibiliteit en vakmanschap.

Wil je meer weten over Tiny Houses?
Neem contact op!