Maatwerk Tiny House

Naast onze beschikbare inspiratiemodellen (Model 1, Model 2, Model 3 en Model 4) leveren wij volledig maatwerk Tiny Houses. Wij willen dat jij je thuis voelt in jouw Tiny House. De indeling, gebruik van materialen en elk detail, hoe klein ook, is belangrijk. De woning stemmen we helemaal af op jouw wensen en smaak. Wij ontwerpen en realiseren een mooi, comfortabel en uniek Tiny House die jou past als je favoriete jas.

Dutch Tiny Houses Maatwerk

Het proces

Bij de realisatie van een maatwerk Tiny House doorlopen we samen met jou een aantal stappen.

Intake

We zijn benieuwd naar jouw verhaal en wensen voor jouw Tiny House. In het intakegesprek maken we kennis met elkaar en vertellen we je meer over het maken van Tiny Houses, het gebruik van materialen en de keuze voor installaties.

Ontwerp

Op basis van onze modellen, jouw extra wensen en eventuele voorbeelden die je hebt aangereikt, gaan onze ontwerpers aan de slag met het ontwerpen van jouw Tiny House. Je ontvangt diverse ontwerpen van zowel de buiten- als binnenzijde van jouw Tiny House.

Realisatie

De bouw van jouw Tiny House gaat nu echt beginnen. In onze werkplaats wordt jouw woning gerealiseerd. We sturen je regelmatig foto's van de bouw en je kan een aantal keer tussendoor komen kijken. Het bouwen van een Tiny House duurt gemiddeld twee maanden.

Testen

Als het Tiny House af is, dan gaan we de woning uitgebreid testen. We lopen alle systemen na en testen of deze 100% functioneren. Zo zorgen we ervoor dat we het Tiny House goed kunnen opleveren aan jou.

Transport

Een spannend moment... jouw Tiny House gaat op transport naar de eindbestemming. Onze transporteur zorgt voor een goed en veilig transport. Wij begeleiden jou in dit hele proces en verzorgen uiteraard ook het plaatsen van de woning en de installatie.

Oplevering

Een feestelijk moment! We overhandigen jou de sleutels van jouw Tiny House. Uiteraard leggen we je uitgebreid uit hoe alles werkt én hoe je jouw Tiny House het beste kan onderhouden.

2 Tiny Houses Dordrecht

Interesse?

Ben je benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor het realiseren van een maatwerk Tiny House? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met je mee.

Mogen we jouw Tiny droom vervullen?
We horen graag van je!

Neem contact met ons op