Tiny House als mantelzorgwoning

Wanneer iemand zorgbehoevend wordt en niet langer zelfstandig kan wonen, biedt een tiny house als mantelzorgwoning uitkomst. Een mantelzorgwoning biedt namelijk de mogelijkheid om dicht bij familie en vrienden te wonen, terwijl de zorgbehoevende toch zijn of haar eigen plekje heeft. Bij Dutch Tiny Houses bouwen wij tiny houses als mantelzorgwoningen op maat, volledig afgewerkt en afgeleverd op locatie met transport.

Maatwerk tiny house - mantelzorgwoning afgestemd op de zorgbehoefte

Bij Dutch Tiny Houses begrijpen we dat elke zorgbehoevende uniek is en specifieke wensen en behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte mantelzorgwoningen aan. Onze tiny houses als mantelzorgwoningen worden volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de zorgbehoevende en zijn dus altijd uniek. Zo kan er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de benodigde aanpassingen voor een rolstoel of andere hulpmiddelen.

Duurzame mantelzorgwoning

Een tiny house als mantelzorgwoning is ook nog eens een zeer duurzame oplossing. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen die onderhoudsarm zijn en een lange levensduur hebben. De isolatie van de tiny house is op basis van oude spijkerbroeken en de houtsoorten die worden gebruikt zijn duurzaam en houden CO2 vast. Allemaal om zo een steentje bij te kunnen dragen aan het klimaat. Daarnaast bieden tiny houses een woonoplossing met een lage footprint. Er kan voor worden gekozen om de mantelzorgwoning te voorzien van zonnepanelen of om deze volledig elektrisch uit te voeren.

Tiny house mantelzorgwoning - direct bewoonbaar

Wanneer wij een tiny house mantelzorgwoning opleveren, kan er direct ingetrokken worden. Het tiny house als mantelzorgwoning wordt namelijk volledig afgewerkt en door ons afgeleverd op locatie met speciaal transport. Zo kan de zorgbehoevende snel genieten van zijn of haar eigen plekje. Wil je meer weten over de afwerking van onze tiny houses of ben je benieuwd naar de keuzes? Neem dan zeker contact met ons op.

Interesse in een tiny house als mantelzorgwoning?

Heb je interesse in een tiny house als mantelzorgwoning van Dutch Tiny Houses? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en maken een offerte op maat voor je.