Tiny house als prefab woning

Wist je dat wij ook tiny houses realiseren die voldoen aan het bouwbesluit én ontworpen zijn als volwaardige woningen? Deze ‘not so tiny’ woningen hebben een oppervlakte van 50-150 m2 en worden volledig prefab ontwikkeld in onze fabriek. De ‘not so’ tiny house wordt met speciaal transport naar de gewenste locatie gebracht en op locatie zorgen wij ervoor dat de woningdelen gekoppeld worden en er een heerlijke grote woning ontstaat. Wil je drie slaapkamers, een kantoor of liever grote living? Wij maken graag een ontwerp voor je. Uiteraard wordt jouw prefab tiny house gerealiseerd in de uitstraling én het materiaalgebruik van Dutch Tiny Houses, bekijk vooral ook even onze referenties.

Tiny house kopen
BEKIJK MEER

Maatwerk prefab tiny house - afgestemd op jouw langdurige woonwens

Een van de voordelen van een prefab woning van Dutch Tiny Houses is dat deze volledig op maat gemaakt wordt. Dat betekent dat er bij het ontwerp en de bouw van de tiny house rekening kan worden gehouden met al jouw individuele woonwensen. We nemen je graag mee in het ontwerp en verzorgen verder het hele proces, van de vergunningaanvraag tot het transport en de plaatsing. Zo kan jij direct de woning in. Zelfs het terreinontwerp kan je overlaten aan ons.

Duurzame prefab woning

Het kiezen voor een prefab woning van Dutch Tiny Houses is een duurzame oplossing. Deze woningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen op een duurzame manier. Dit betekent een kleine footprint, maar ook een onderhoudsarm eindresultaat waar je nog jaren van kan genieten. De milieuvriendelijke prefab woning van Dutch Tiny Houses kan volledig elektrisch worden uitgevoerd en uitgerust worden met zonnepanelen om zo bij te dragen aan het klimaat.

Volledige afgewerkte prefab woning

Nadat jouw ideeën zijn omgezet in een ontwerp en het ontwerp is gebouwd, brengen we het eindproduct met speciaal transport naar de eindbestemming. Als de prefab woning door ons is geplaatst, is het aan jou om hiervan te gaan genieten. Er kan namelijk direct in de woning worden ingetrokken. Benieuwd hoe dit eindresultaat er bijvoorbeeld uitziet? Neem een kijkje tussen onze referenties voor inspiratie.

Interesse in een tiny house als permanente woning?

Mogen wij jouw unieke prefab woning realiseren? Neem dan contact op voor meer informatie. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden voor jouw ideale woning.