Tiny Houses als recreatiewoning

Als recreatiewoning zijn tiny houses een perfecte oplossing. Dutch Tiny Houses maakt tiny house recreatiewoningen op maat, die geschikt zijn voor eigen gebruik, voor verhuur of een combinatie van beide. Wij kunnen één of meerdere tiny houses als recreatiewoning plaatsen op een vakantiepark of op jouw eigen kavel.

Tiny house kopen
BEKIJK MEER

Een op maat gemaakte recreatiewoning

Een tiny house is uitermate geschikt als recreatiewoning, omdat deze helemaal op maat kan worden gemaakt. Het tiny house kan worden uitgevoerd voor 2 - 6 personen en wordt uitgerust met alle nodige voorzieningen, zoals sanitair en een keuken. Bij Dutch Tiny Houses leveren we een tiny house af, waar direct gebruik van gemaakt kan worden. Bekijk onze referenties voor een indruk van de tiny houses die wij al gerealiseerd hebben.

Duurzame recreatiewoning

Een tiny house biedt een duurzame oplossing voor recreatieparken. Bij Dutch Tiny Houses leveren we vakmanschap en werken we met hoogwaardige materialen, zoals duurzame houtsoorten en isolatiemateriaal van oude spijkerbroeken. Een tiny house heeft een kleine footprint, kan worden uitgerust met zonnepanelen en kan zelfs volledig elektrisch worden uitgevoerd. Het eindproduct is onderhoudsarm en milieuvriendelijk, zodat jij en jouw gasten lang van de recreatiewoning kunnen genieten zonder al te veel zorgen om onderhoud.

Interesse in een tiny house als recreatiewoning?

Als je op zoek bent naar een prachtige recreatiewoning die volledig aan jouw wensen voldoet, kies dan voor een tiny house van Dutch Tiny Houses. Ontdek de mogelijkheden van een duurzame, compacte en op maat gemaakte woning die jou jarenlang plezier zal bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat jouw droom werkelijkheid worden! We denken graag met je mee en maken een offerte op maat!