Tiny Houses

Voor mensen die op zoek zijn naar een kleine, maar luxe woning biedt een tiny house een geweldige uitkomst. Een tiny house is een duurzame woonoplossing en volledig te ontwerpen volgens jouw wensen in grootte, indeling en uitstraling om jarenlang woonplezier in te beleven. Een tiny house is slim ingedeeld, wordt duurzaam gebouwd en is daarnaast ook een betaalbare woonoplossing.

Tiny house kopen
BEKIJK MEER

Een maatwerk tiny house

Er bestaat geen standaard tiny house bij Dutch Tiny Houses. Elk ontwerp is uniek ontworpen volgens jouw wensen. Zo sluit jouw tiny house precies aan op jouw woonbehoeften. Alles wat jij kan bedenken dat een tiny house moet hebben, kunnen wij verwerken in het ontwerp. Bestaat jouw droomhuis uit één of twee verdiepingen of heb je een andere bijzondere wens? Wij maken het voor je en leveren het helemaal afgewerkt bij je af. Benieuwd naar hoe een geplaatste tiny house er bij staat? Kijk eens tussen onze referenties voor verschillende eindresultaten.

Tiny house als duurzame woonoplossing

Ook niet onbelangrijk is het feit dat een tiny house een zeer duurzame woonoplossing biedt. Met een minimale ecologische voetafdruk kan een tiny house volledig of gedeeltelijk off-grid worden gebouwd. Daarnaast wordt een tiny house van Dutch Tiny Houses gebouwd met duurzame en natuurlijke materialen. De houtsoorten die worden gebruikt bij de afwerking van de tiny houses zijn onderhoudsarm en milieuvriendelijk. Zo kun je lang genieten zonder veel tijd kwijt te zijn aan het onderhoud van je tiny house.

Voor wie is een tiny house?

Een tiny house is klein en uitermate geschikt voor mensen die genieten van een minimalistische levensstijl. Voor een tiny house geldt: minder spullen, meer vrijheid. Het wonen in een tiny house stelt je in staat om te leven zonder of met weinig hypotheek. Een tiny house is niet alleen voor mensen die hier al helemaal bekend mee zijn. Bij Dutch Tiny Houses begeleiden we je namelijk graag in het hele proces. Dit betekent dat ontwerp, vergunning, transport en plaatsing door ons wordt geregeld.

Interesse in een tiny house?

Lijkt het je interessant om jouw tiny house droom te realiseren of zit je nog met vragen?

We denken graag met je mee! Je kunt ons bereiken via telefoon of mail.