Tiny house als tuinstudio

Een tiny house als tuinstudio kan precies worden vormgegeven zoals jij wilt en is ook nog eens een betaalbare oplossing. Of je nu een kantoor, een fitnessruimte, een praktijkruimte, een loungeplek, een mancave of iets anders in je ideale tuin wilt hebben, een Dutch Tiny House past precies bij die wens. Een tiny house als tuinstudio biedt de mogelijkheid om een gedeelte van je tuin te wijden aan een hobby, werk of als plek om tot rust te komen. Daarnaast kan een tiny house een geschikt alternatief bieden voor het huren van een extern kantoor.

Tiny house kopen
BEKIJK MEER

Maatwerk tiny house - afgestemd op jouw tuinwensen

Ongeacht hoe je ideale tuin eruitziet, Dutch Tiny Houses biedt maatwerk om jouw droom tuinstudio waar te maken. Dit betekent dat elke tiny house uniek wordt samengesteld naar jouw wensen en behoeften. Zo kan jouw tuinstudio bijvoorbeeld worden uitgerust met een keuken en zelfs sanitair. Wij verzorgen het ontwerp, vergunning, transport en de plaatsing in je tuin. Bovendien wordt de tiny house tuinstudio volledig afgewerkt bij je afgeleverd, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van de aanwinst voor je tuin. Ook kunnen wij bij Dutch Tiny Houses het terrein om de tuinstudio voor je inrichten.

Bijzonder in alle opzichten

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Hier staan een aantal voorbeelden van indelingen die we gerealiseerd hebben ter inspiratie. Zelf een idee hoe jouw Tiny House eruit moet zien of samen met ons naar de meest ideale oplossing zoeken? Neem dan contact met ons op.

Dutch Tiny Houses
Dutch Tiny Houses
Dutch Tiny Houses
Dutch Tiny Houses
Dutch Tiny Houses
Dutch Tiny Houses
ja, stuur mij meer info en/of prijzen

Tiny house als duurzame tuinstudio

Een tiny house als tuinstudio is een duurzame oplossing. Dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor je portemonnee. Zo worden de tiny houses gebouwd met duurzame houtsoorten die weinig onderhoud nodig hebben en lang meegaan. Elke tuinstudio kan worden voorzien van zonnepanelen en kan volledig elektrisch worden uitgevoerd. Daarnaast heeft een tuinstudio van Dutch Tiny Houses een kleine footprint.

Tiny house tuinstudio - afgewerkt in de tuin

Bij Dutch Tiny Houses kan je terecht met al je idee├źn en wij zorgen dat deze worden omgezet in een volledig afgewerkt tiny house. Wij leveren deze met speciaal transport af op de plaats van bestemming en zetten de tiny house voor je op zijn plek. Vervolgens kan jij direct gebruik gaan maken van je tuinstudio.

Interesse in een tiny house als toevoeging aan je tuin?

Overweeg jij een bepaalde toepassing van een tiny house als tuinstudio? Neem contact met ons op door te bellen naar 078 204 9069 of door te mailen naar info@dutchtinyhouses.nl. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om jouw ideale tuinstudio te realiseren en maken graag een offerte op maat.