Dutch Tiny Houses

Ons team is veelzijdig en gedreven en wilt met al hun enthousiasme hét perfecte Tiny House voor jou realiseren. Bij ons werken echte vakmannen die weten wat ze doen en keer op keer hoogwaardige tiny houses maken. Bij Dutch Tiny Houses adviseren we je graag en begeleiden we je in het hele proces. Van ontwerp tot realisatie, maar ook van transport tot plaatsen en eventueel terreininrichting.

Kies voor een Dutch Tiny House

Kies je voor een Dutch Tiny House, dan kies je voor een kwalitatief hoogwaardige woning die volledig op jouw situatie is afgestemd.

Minimale footprint

Een Tiny House heeft een minimale footprint. Zo blijft er meer ruimte over voor de (natuurlijke) omgeving. Een kleine woning betekent automatisch ook minder spullen. Minder spullen, meer vrijheid.

Off grid wonen

Wij leveren Tiny Houses die volledig onafhankelijk zijn van het energie- en waternet en zonder rioolaansluiting. Ook is het mogelijk om deels zelfvoorzienend te zijn, waarbij je bijvoorbeeld wel een riool- en wateraansluiting hebt, maar zelf in je energie voorziet.

Betaalbaar

Een Tiny House is een betaalbare oplossing. Een kwalitatieve woning gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen. Je koopt een Tiny House met eigen middelen of een minimale hypotheeklast. Zo hou je meer tijd en geld over voor dingen die jij belangrijk vindt.

Plug & Play

De Tiny Houses worden volledig afgemonteerd en gaan dan op transport naar de eindbestemming. Bij aankomst zorgen wij ervoor dat het Tiny House vakkundig wordt geplaatst en waar wenselijk aangesloten op de voorzieningen.

Lange levensduur

Onze Tiny Houses hebben een lange levensduur door de hoogwaardige materialen die wij gebruiken én het vakmanschap waarmee ze gebouwd worden. Dit zorgt ervoor dat je maar minimale onderhoudskosten hebt aan je woning, ideaal.

Vele toepassingen

Wij kunnen een Tiny House realiseren voor vele toepassingen. Van woning tot tuinkantoor, recreatiewoning of mantelzorg woning. Afhankelijk van jouw toepassing en wensen realiseren we een Tiny House die bij jou past.

Duurzaamheid

Onze Tiny Houses worden zoveel mogelijk geproduceerd met duurzame en natuurlijke materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Isolatie

Isolatie op basis van oude spijkerbroeken. 100% duurzaam en circulair. Dit bijzondere isolatiemateriaal is samengesteld uit katoen en heeft een zeer goede isolerende werking.

Houtskeletbouw

Wij maken uitsluitend gebruik van duurzame houtsoorten die voorzien zijn van het 100% FSC-keurmerk. Het hout slaat CO2 op en dit zorgt er dus voor dat er minder CO2 in de lucht komt. Zo draag je met jouw Tiny House een steentje bij aan het klimaat.

Zonnepanelen

Indien gewenst kan het dak van jouw Tiny House voorzien worden van hoogwaardige zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen stemmen we af op jouw exacte gebruik, zodat je altijd voldoende energie beschikbaar hebt.

Verwarming

Onze Tiny Houses worden elektrisch verwarmd. Voornamelijk d.m.v. een lucht-lucht warmtepomp (airco), of infraroodpanelen. Een combinatie hiervan passen we ook vaak toe.

Natuurlijke afwerking

De afwerking kan per Tiny House verschillen en is ook afhankelijk van jouw voorkeur. Standaard voorzien wij jouw woning van een natuurlijke houten gevelbekleding. Hiervoor gebruiken we geplatoniseerd hout. Dit hout is onderhoudsarm, milieuvriendelijk, vormvast en heeft een lange levensduur. Het hout kan naturel of in gewenste RAL-kleur toegepast worden. Ook diverse houtsoorten en profileringen zijn mogelijk.

100% elektrisch

Onze Tiny Houses hebben een hoge isolatiewaarde, zijn (vrijwel) energieneutraal en kunnen indien gewenst geheel elektrisch uitgevoerd worden.

Volg ons op insta

#enjoylifethetinyway
Wil je meer weten over Tiny Houses?
Neem contact op!