Dutch Tiny Houses

Tiny Houses zijn hip en trending. De één kiest voor een Tiny House met de wens om off grid te gaan wonen en volledig zelfvoorzienend te zijn. De ander is op zoek naar een leuke (betaalbare) woning.


Wat ons kenmerkt is dat we gedreven zijn om jouw Tiny droom te vervullen. We zijn geïnteresseerd naar jouw verhaal en de beweegredenen om voor een Tiny House te kiezen. Benieuwd? Graag verrassen we je met ons enthousiasme, flexibiliteit en vakmanschap.

Tiny house interieur - Dutch Tiny Houses

Kies voor een Dutch Tiny House

Kies je voor een Dutch Tiny House, dan kies je voor een kwalitatief hoogwaardige woning die volledig op jouw situatie is afgestemd.

Minimale footprint

Een Tiny House heeft een minimale footprint. Zo blijft er meer ruimte over voor de (natuurlijke) omgeving. Een kleine woning betekent automatisch ook minder spullen. Minder spullen, meer vrijheid.

Off grid wonen

Wij leveren Tiny Houses die volledig onafhankelijk zijn van het energie- en waternet en zonder rioolaansluiting. Ook is het mogelijk om deels zelfvoorzienend te zijn, waarbij je bijvoorbeeld wel een riool- en wateraansluiting hebt, maar zelf in je energie voorziet.

Betaalbaar

Een Tiny House is een betaalbare oplossing. Een kwalitatieve woning gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen. Je koopt een Tiny House met eigen middelen of een minimale hypotheeklast. Zo hou je meer tijd en geld over voor dingen die jij belangrijk vindt.

Plug & Play

De Tiny Houses worden volledig afgemonteerd en gaan dan op transport naar de eindbestemming. Bij aankomst zorgen wij ervoor dat het Tiny House wordt aangesloten op de evt. voorzieningen en leveren wij de woning volgens afspraak casco of instapklaar op.

Lange levensduur

Onze Tiny Houses hebben een lange levensduur door de hoogwaardige materialen die wij gebruiken én het vakmanschap waarmee ze gebouwd worden. Dit zorgt ervoor dat je maar minimale onderhoudskosten hebt aan je woning, ideaal.

Vele toepassingen

Wij kunnen een Tiny House realiseren voor vele toepassingen. Van woning tot tuinkantoor, recreatiewoning of mantelzorg woning. Afhankelijk van jouw toepassing en wensen realiseren we een Tiny House die bij jou past.

Dutch Tiny Houses - Andreas den Hartigh

Andreas den Hartigh

Andreas zijn passie is het realiseren van vakwerk. Hij beschikt over jarenlange ervaring als allround aannemer en denkt drie stappen vooruit. Andreas is een vakman pur sang. Hij heeft oog voor detail en legt zijn spullen pas neer als jij tevreden bent.

Jan van der Hoog

Jan is een echte alleskunner. Hij houdt zich bezig met bouwen, monteren en met het transport. In het bijzonder denkt hij graag met je mee over de optimale indeling van de keuken en badkamer. Hij adviseert je graag over de mogelijkheden en keuzes qua apparatuur en materiaalgebruik.

Dutch Tiny Houses - Jan van der Hoog

Duurzaamheid

Onze Tiny Houses worden zoveel mogelijk geproduceerd met duurzame en natuurlijke materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Isolatie

Isolatie op basis van oude spijkerbroeken. 100% duurzaam en circulair. Dit bijzondere isolatiemateriaal is samengesteld uit katoen en heeft een zeer goede isolerende werking.

100% FSC

Wij maken uitsluitend gebruik van duurzame houtsoorten die voorzien zijn van het 100% FSC-keurmerk.

Zonnepanelen

Indien gewenst kan het dak van jouw Tiny House voorzien worden van hoogwaardige zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen stemmen we af op jouw exacte gebruik, zodat je altijd voldoende energie beschikbaar hebt.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een duurzame manier van verwarmen, elektrisch en betaalbaar. De oppervlaktes van de Tiny Houses zijn bij uitstek geschikt voor deze vorm van verwarmen.

Natuurlijke afwerking

De afwerking kan per Tiny House verschillen en is ook afhankelijk van jouw voorkeur. Standaard voorzien wij jouw woning van een natuurlijke houten gevelbekleding. Hiervoor gebruiken we geplatoniseerd hout. Dit hout is onderhoudsarm, milieuvriendelijk, vormvast en heeft een lange levensduur. Het hout kan naturel of in gewenste RAL-kleur toegepast worden. Ook diverse houtsoorten en profileringen zijn mogelijk.

100% elektrisch

Onze Tiny Houses hebben een hoge isolatiewaarde, zijn (vrijwel) energieneutraal en kunnen indien gewenst geheel elektrisch uitgevoerd worden.

Mogen we jouw Tiny droom vervullen?
We horen graag van je!

Neem contact met ons op