Referenties

Benieuwd naar onze referenties? Lees hier de enthousiaste verhalen van een aantal van onze klanten en laat je inspireren. Mogen we ook jouw tiny droom vervullen?

Fam. Lammers

Zodra we het eerste gesprek hadden met Dutch Tiny Houses, wisten we meteen dat we ervoor moesten gaan. Onze nieuwe woonplek voelt nu al als een warm thuis.

>

Bekijk

Fam. Lammers
Mark en Remko

Het hele team van Dutch Tiny Houses neemt je helemaal mee in het proces met een geweldige samenwerking én woning als resultaat.

>

Bekijk

Mark en Remko
Fam. De Jong

Via vrienden zijn we in contact gekomen met Dutch Tiny Houses. Vanaf het eerste moment hadden we een klik. We zijn erg blij met het eindresultaat, een schitterend tiny house voor ruim twee personen.

>

Bekijk

Fam. De Jong
Mevr. Kernohan

Ik kwam de website van Dutch Tiny Houses tegen en ik was meteen verkocht! Nu geniet ik zelf van mijn mooie Dutch Tiny House.

>

Bekijk

Mevr. Kernohan
Mevr. van der Werff

Als je kiest voor Dutch Tiny Houses, dan kies je kwaliteit. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en ik zou het iedereen aanraden die voor een tiny house wil gaan!

>

Bekijk

Mevr. van der Werff
Fam. Hoekstra

De mannen van Dutch Tiny Houses zijn betrouwbaar en vakkundig, precies de mensen die je nodig hebt wanneer je aan een ‘tiny project’ begint!

>

Bekijk

Fam. Hoekstra
Fam. Duncan

Het eindproduct heeft mijn ouders de kwaliteit van leven gegeven die ze nodig hebben.

>

Bekijk

Fam. Duncan
Kerstin, Linda en Sam

Als je een wow-factor zoekt, dan zit je bij Dutch Tiny Houses goed!

>

Bekijk

Kerstin, Linda en Sam
Fam. Vissers

Wij willen Dutch Tiny Houses heel erg bedanken voor de bouw van ons droomhuis en raden iedereen het zeker aan om bij Dutch Tiny Houses een huisje te laten realiseren. 

>

Bekijk

Fam. Vissers
Fam. Fibbe

Mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen. Mijn Tiny House is nóg mooier geworden dan ik voor ogen had. Het team werkt heel professioneel en streven echt naar perfectie. Ze doen wat ze zeggen en maken alles waar.

>

Bekijk

Fam. Fibbe

Wil je meer weten over Tiny Houses?
Neem contact op!

Ga naar de contactpagina